Wanted

Ruský mág Timur Bekmambetov se chopil režie comicsovými fanoušky očekávaného snímku Wanted. My vám nabízíme ukázku. Povedla se?

Režie filmu Wanted se ujal Timur Bekmambetov, to jest ten, co má na svědomí dva ruské vele-trháky poslední doby - Noční a Denní hlídku. Díky nim si osatně vydřel svůj první hollywoodský flák, kterým je právě Wanted. A že to je flák jak se patří. Jedná se o film natočený podle v USA známé comicsové předlohy. A navíc to obsazení - James McAvoy, Angelina Jolie nebo Morgan Freeman. Mňam.

Hlavní hrdina připravovaného snímku, který se mimo jiné natáčel i v pražských lokacích, je normální chlápek, jenž se protlouká životem jak jen může a je jako každý druhý z nás. Jednoho dne se ovšem dozví zajímavou novinku - jeho otec byl totiž jedním z největších a nejslavnějších nájemných vrahů na světě. Náš hrdina by teď měl po tatínkovi tuhle poněkud drsnou živnost převzít. Jenže ono to nebude tak jednoduché. Než se pustí do práce, bude ho stát pořádnou dřinu, aby se ve svém novém jobu zaučil...

Trailer vypadá opravdu báječně a je vyveden takřka k dokonalosti. Ty záběry, ten střih, ta muzika. Všechno do sebe báječně zapadá. Teď jde o to, aby byl takový celý film. Na to si počkáme do 3. dubna 2008.

Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 01.11.2007
Kategorie: Trailery
Autor: Ondřej

Filmy

Wanted

(Wanted)

Režie: Timur Bekmambetov

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.