Hancock

Will Smith jako hláškující superhrdina v akčním filmu Hancock. Máme pro vás teaser.

Will Smith táhne jako málokterý herec. O tom není sporu. Jeho posledním blockbusterem je snímek Já, legenda, který co se tržeb týče předčil všechny nejoptimističtější odhady. Teď se spolu s režisérem Peterem Bergem, který má na svědomí třeba akční film Království, chystá na další slušný zářez. Zahraje si Hancocka.

Že nevíte, kdo to je? Superhrdina, který má neuvěřitelnou sílu a dobré srdce, jen se na něj v poslední době valí jeden průšvih za druhým, takže žije s trochu pošramocenou pověstí. To ho přirozeně štve, deprese proto zahání alkoholem a zevlováním po lavičkách na ulici, což není dvakrát nejrůžovější situace. Spojí se tedy s jedním mediálním konzultantem, jenž se mu pokusí vrátit na lesku u veřejnosti. Jenže do všeho se připlete konzultantova manželka, která našemu superhrdinovi pěkně zamotá hlavu.

V Hancockovi, jehož lehce nadprůměrný teaser alá Moje superbejvalka vám předkládáme, se vedle Smithe blýskne i krásná Charlize Theron nebo Jason Bateman. Americká premiéra je naplánována na červenec 2008.

Video
Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 31.12.2007
Kategorie: Trailery
Autor: Ondřej

Filmy

Hancock

(Hancock)

Režie: Peter Berg

Související články

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.