Taková normální rodinka

Někteří milovníci oblíbeného českého sitcomu Taková normální rodinka si možná zakrývají oči, jiní se naopak těší na duben, kdy bude mít premiéru stejnojmenný celovečerní film, na nějž vám přinášíme trailer.

Divadelní režisér Patrik Hartl se pustil do vod celovečerního filmu a už v dubnu má mít premiéru jeho prvotina, jejíž základ bychom hledali ve více než třicet let starém televizním seriálu Fan Vavřincové s názvem Taková normální rodinka. Ostatně, před časem jsem o tom psal v rubrice preview.

A jelikož je uvedení snímku v kinech takřka za humny, je fajn, že světlo světa spatřil trailer. Ten by se dal rozdělit na tři fáze. Rodinkovskou, maminkovskou a pusinkovanou. Hned ta první je nejhorší. Představení ústředního mileneckého páru, který se má brát (Monika Zoubková a Jiří Mádl) je příjemné, a volání z nohy na nohu vážně roztomilé, ale zvlášť skrumáž úsměvů, jimž vévodí Lilian Malkina a její díra v zubech jak po výbuchu atomovky, to celé úplně zabíjí.

Ještě, že tu máme druhou, maminkovskou fází. Nástup Ivany Chýlkové potěší, protože jsem se u toho ani ne po minutě začal celkem nudit. Závěrečné polibky, u nichž úsměv na rtech vykouzlí legračně nesmělý a nezvykle zarostlý Jaromír Dulava jsou poměrně slušným vyvrcholením, leč závěrečná kočkovaná s kanárkem úplně zbytečná. Jenže, někde se ti pověstní raubíři asi holt objevit museli.

Celkově vzato, docela se těším. Když vyslovím přání, aby to nebylo moc podbízivé, budu nejspíš za naivu, ale já to přeci jen risknu. A hodnocení tomu dám taky celkem obstojné. Hlavně, abychom v recenzi nemuseli vzpomínat klasické „nevstoupíš dvakrát do stejné řeky“.

Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 17.02.2008
Kategorie: Trailery
Autor: Ondřej

Filmy

Taková normální rodinka

(Taková normální rodinka)

Režie: Patrik Hartl

Související články

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »
WrongDawe
8

Kokotina

 od WrongDawe | 25.04.2008 11:53:58
0
..takova normalni kokotina?
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »