Kašmírová mafie úřaduje

Na amerických televizních obrazovkách se nedávno objevil nový seriál Kašmírová mafie, který by rád navázal na divácky tolik oblíbený Sex ve městě. Povede se mu to?

Na úspěch televizního seriálu Sex ve městě, jenž skončil po šesti sériích před čtyřmi lety a teď podle něj vzniká celovečerní film, chce (hlavně ve Státech) navázat kde kdo. Typickým příkladem tak může být nový seriál televizní stanice ABC. Na to, že by to měl být především ženský seriál, má sice trochu divoký název (Kašmírová mafie), ale vem to čert.

Hrdinkami jsou čtyři kamarádky z New Yorku, které se znají už od studií na obchodní škole a něco mají společného. Všechny se totiž snaží skloubit perfektně rozjeté kariéry s komplikovaným osobním životem.

Kašmírová mafie, která je ve vysílání měsíc a za tu dobu se stihlo odvysílat šest dílů, má pár trumfů v rukávě. Tak předně – obsazení. Nakladatelku Miu hraje známá Lucy Liu (Kill Bill, Charlieho andílci), Miranda Otto (Pán prstenů) hoteliérku Juliet, Francis O´Connor (Kód Navajo, A.I. Umělá inteligence) manažerku Zoe a přebornici v marketingu Caitlin méně známější Bonnie Somerville. Sérii navíc produkuje Darren Star, a pokud vám je tohle jméno povědomé, vězte, že jste si jej určitě podvědomě zapamatovali z titulků takových projektů, jako Beverly Hills 90210, Melrose Place nebo zmíněný Sex ve městě.

Reakce diváků po odvysílaných dílech jsou rozporuplné (někteří si například stěžují na málo sexu), víceméně však všichni Kašmírovou mafii přijali jako celkem důstojného nástupce Sexu ve městě. Dostane i vás?

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.