Tarantino šije boudu!

Jakou boudu? Inu boudu pro všemožné komiky, režiséry, špatné i špičkové herce. A to včetně Brada Pitta a Mike Myerse!

Co to tady blábolím? O potvrzeném castingu několika hlavních rolí jeho připravovaného akčního válečného filmu Inglorious Bastards. Do stejného filmu, do jakého chtěl před několika lety velkohubě obsadit Schwarzeneggera, Stallona, Willise a další zestárlé hvězdy akčních snímků, vytvořil pro příští rok snad ještě pozoruhodnější partu. V hlavní roli Alda Raineho se totiž objeví Brad Pitt a po jeho boku, coby anglický generál Ed Fenech se zjeví známý tragéd Mike Myers. Zdá se tedy, že po letech pitvoření a vytváření nejrůznějších tělesných zvuků se tedy Myers konečně objeví (alespoň ve vzdáleně) vážné roli.

Zajímavé obsazení bohužel trochu kazí výběr Eliho Rotha coby seržanta (ale, berme to kladně, alespoň ten film nerežíruje) a v plánu castingových manažerů Tarantinova snímku je změnit v Bastarda i Michaela Fassbendera, B.J. Novaka, Davida Krumholtze nebo třeba zapadající hvězdu Nastassju Kinski.

Natáčení Bastardů by se mělo načnout třináctého října kdesi v Německu. Kdo by chtěl tedy vidět Quentina Tarantina osobně, nemá to tentokrát tak daleko.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.