Zázraky života

Na Primě skončila VéKáVéčka a televize tak proto musela chtě nechtě ukojit touhy diváků po dalším seriálu. Tím jsou Zázraky života, v nichž se vedle Táni Vilhelmové objeví Roman Zach nebo Veronika Freimanová. Nový třináctidílný projekt startuje už za týden.

Seriál vypráví příběhy personálu i pacientů soukromého rodinného zařízení asistované reprodukce. V prostředí plném naděje i bolesti prý nahlédnete pod pokličku moderní medicíny a také do soukromí hrdinů, kteří pomáhají vzniku lidského života, i těch, kdo o vlastní dítě usilují...

Tedy něco jako Ordinace v růžové zahradě. Kromě toho, že se v Zázracích života objeví Roman Zach a Igor Chmela, kteří v Ordinaci několik sezón hráli, se na projektu podílí také Šárka Baborovská a Eva Papoušková - obě dřív pracovaly pro Novu coby producentka, resp. scénáristka Pojišťovny štěstí (která počínaje dneškem vstupuje, chválabohu, do své poslední série) a neúspěšných Světel pasáže.

V seriálu si zahrají i čerstvá držitelka Českého lva za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli Jana Plodková (Protektor), Jiří Ornest (Protektor, Mistři) nebo Jana Krausová (Ulice). Vedle Jaromíra Polišenského (výborný televizní film Swingtime) bude třináctidílný projekt režírovat i Radim Špaček, tvůrce úspěšného filmového thrilleru Pouta.

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.