Rychle a zběsile 6 se daří, vede se i Podfukářům

Šestý díl akční série Rychle a zběsile vládne americkým kinosálům. Nejnovější počin režiséra Justina Lina vydělal jen ve Spojených státech téměř 200 milionů dolarů, což překonalo náklady přibližně o čtyřicet milionů.

Rychle a zběsile 6 jede. Z celého světa přiteklo zhruba 480 milionů dolarů, což z něj dělá zatím jeden z nejvýdělečnějších filmů roku. Na prvním místě samozřejmě trůni nový příběh Tonyho Starka (jinak byl po víkendu Iron Man 3 na 7. místě s úctyhodným číslem takřka 1,2 miliardy dolarů), i tak si ale může režisér Lin mnout ruce.

O uplynulém víkendu se dařilo i Podfukářům. Thriller s Jesse Eisenbergem, Morganem Freemanem a Woody Harrelsonem na startu vydělal 28 milionů dolarů, což není úplně zanedbatelné číslo.

Na trojce se o milion níže krčí sci-fi Po zániku země. M. Night Shyamalan už prostě netáhne a po jeho pokusech z posledních let se ani není čemu divit. Jak vidno, nezachránil ho ani Will Smith v hlavní roli. Pořád však jeho novinka mohla dopadnout hůře, vzhledem k drtivým kritikám, které v zámoří vyšly.

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Iron Man 3

Režie: Shane Black

Po zániku Země

(After Earth)

Režie: M. Night Shyamalan

Rychle a zběsile 6

(The Fast and the Furious 6)

Režie: Justin Lin

Podfukáři

(Now You See Me)

Režie: Louis Leterrier

Další články v kategorii