Ant-Mana posílil Douglas, Prey se dočká remaku

Edgar Wright už má vedle Paula Rudda další jméno do svého vysněného Ant-Mana. Američané navíc chystají remake francouzského snímku Prey. Uvidíme, zda nebude příští rok nominován na Zlatou malinu. Letošní "ceremoniál" své favority již zná.

DreamWorks se pustí do remaku The Prey

Ve studiu DreamWorks natočí americkou verzi tři roky starého francouzského thrilleru The Prey (u nás uvedeno pod názvem Nebezpečná kořist). Na filmu se má podílet i scenárista původní verze Luc Bossi, film coby producenti zaštítí Daniel Battsek a Charles S. Cohen. Kdo se ujme režie, není zatím známo.

Michael Douglas si zahraje v Ant-Manovi

Další dlouho očekávaná marvelovská adaptace nabaluje hvězdy. Ant-Mana se ujal režisér Edgar Wright, mravenčího superhrdinu si zahraje Paul Rudd a jednu z vedlejších rolí ztvární Michael Douglas. Slušná jména na začátek.

Zlaté maliny 2013

Loňský rok přinesl řadu filmových zklamání, ale z toho těží Zlaté maliny, anti-ceny filmového světa, které mají letos alespoň z čeho vybírat. Na nejhorší film roku byly nominovány tituly Osamělý jezdec, Po zániku Země, Machři 2, A Madea Christmas a Mládeži nepřístupno. Další kategorie většinou sestávají z obsazení těchto filmů, režisérů zmíněných titulů a jejich scénáristů. V kategorii hereček straší například Lady Gaga nebo Lindsay Lohan, ale i Halle Berry. Oficiálně se nejhorším pokračováním může stát Pařba na třetí, Machři 2, Scary Movie 5 nebo Šmoulové 2.

Zdroj: Collider

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Osamělý jezdec

(The Lone Ranger)

Režie: Gore Verbinski

Po zániku Země

(After Earth)

Režie: M. Night Shyamalan

Scary Movie 5

Režie: Malcolm D. Lee

Pařba na třetí

(The Hangover Part III)

Režie: Todd Phillips

Machři 2

(Grown Ups 2)

Režie: Dennis Dugan

Ant-Man

Režie: Peyton Reed

Další články v kategorii