Na špici Wolverine, V zajetí démonů se dál daří

Jak se dalo čekat, po své premiéře obsadil Wolverine první místo v amerických pokladnách. Výdělek ale přece jen zůstal krapet za očekáváním. O neúspěch se však rozhodně nejedná. A to už vůbec ne v případě hororu V zajetí démonů. James Wan si může mnout ruce.

Wolverine utržil 53 milionů dolarů, což není málo, ale ani moc. James Mangold sice o další práci mít nouzi nebude, jenže rozpačitá pachuť z otvíráku zůstane. Naopak Wan a Warneři obecně mohou být hodně vysmátí. Jejich retro-lekavka V zajetí démonů překvapila už minulý týden, teď přidala dalších 22 mega a dohromady má skoro 84 míčů. Parádní jízda bude pokračovat.

Na třetím místě je pokračování úspěšného animáku Já, padouch. I s víkendovými 16 miliony jich tak má z USA už velice slušných 306 a celosvětově je dávno za půl miliardou. Palec hore, tohle se komerčně fakt okotilo. Porovnání s animovaným Turbem, který skončil čtvrtý, si raději nechám od cesty. Za víkend téměř 14 milionů, dohromady to dělá jen slaboulinkých 56. Tady dvojka nebude.

A pak už to jde v rychlém sledu. Dvojka Machrů se stále drží v první pětce, s celkovými 117 miliony dolarů není divu. Druhý díl léčebny dlouhodobě nemocných RED udělal jen devět milionů, dohromady 35, což je velká slabota.. V druhé pětce je ještě Pacific Rim (celkem 84 milionů dolarů), Drsňačkám chybí už jen devět milionů ke 150 mega. R.I.P.D. se jde pomalu zahrabat, protože 24,5 milionů po druhém týdnu je smutný příběh. Na posledním místě skončilo festivalové drama ze Sundance s názvem Fruitvale Station od Weinsteinů (6 milionů).

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.

Filmy

Pacific Rim - Útok na Zemi

(Pacific Rim)

Režie: Guillermo del Toro

Turbo

Režie: David Soren

Red 2

Režie: Dean Parisot

V zajetí démonů

(The Conjuring)

Režie: James Wan

The Wolverine

Režie: James Mangold

R.I.P.D.-URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů

(R.I.P.D.)

Režie: Robert Schwentke

Já, padouch 2

(Despicable Me 2)

Režie: Pierre Coffin, Chris Renaud

Drsňačky

(The Heat)

Režie: Paul Feig

Machři 2

(Grown Ups 2)

Režie: Dennis Dugan

Další články v kategorii