Temný rytíř

Christopher Nolan nám po nicneříkajícím teaseru servíruje plnohodnotnou ukázku ze svého Temného rytíře. Tedy pokračování povedené reinkanace novodobé série o netopířím muži.

Už o víkendu poutaly stránky Taste for Theatrical na pondělní uvolnění kinotraileru... a tak se také stalo. Všichni fanoušci netopířího muže se konečně dočkali, zejména pak fanoušci Nolanova batmanovského pojetí. Ukázka totiž dýcha stejně silnou atmosférou jako předchozí Batman Begins. Nicméně The Dark Knight to nebude mít příliš lehké. Nejen díky faktu, že došlo k přeobsazení role Rachel, kterou si místo Katie Holmes střihne v temném rytíři Maggie Gyllenhaal. Ale zejména musí přesvědčit, že Heath Ledger je minimálně důstojným Jokerem.

Osobně mi Heath Ledger zatím příliš nevadí, asi to bude tím, že je pod vrstvou makeupu nerozpoznatelný :). Těžko na základě několika záběrů posoudit jak Jokera ztvární, nicméně v konečném důsledku by to nemuselo být vůbec špatné. Je fakt, že nebýt perfektního střihu a vyvedeného hudebního dobrovodu, tak bych ukázku označil za poněkud nudnější. Nicméně celkové vyznění není ani trochu špatné. Navíc ten parádní batcycle! Já ho chci taky ;). Film půjde do našich kin až v červenci.

Video
Hodnocení redakce:
Hodnocení čtenářů (0):
Vaše hodnocení:
dostupné po přihlášení
Datum: 17.12.2007
Kategorie: Trailery

Filmy

Temný rytíř

(The Dark Knight)

Režie: Christopher Nolan

Související články

Diskuse k traileru

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Diskuse k článku zatím neobsahuje žádný příspěvek.