Zemřel herec Heath Ledger

...když jsem podobný titulek viděl na jednom z českých zpravodajských serverů, minimálně slušnou chvíli jsem vážně nevěřil vlastním očím. Nicméně, je to smutná pravda.

Ledgera našla hospodyně v jeho bytě na Manhattanu, jak leží nahý na posteli. S pomocí masérky, která byla taktéž v tu chvíli v bytě, se ho snažila probrat, bohužel bez úspěchu. Podle mluvčího newyorské policie byly hned vedle postele nalezeny prášky na spaní. Policie tak prošetřuje i variantu, že se známý herec mohl předávkovat, s čímž ovšem nesouhlasí jeho rodina žijíci v západoaustralském Perthu. Ledgerův otec Kim prohlásil, že šlo o nešťastnou náhodu.

Ledgera si jistě mnozí z vás pamatují např. ze snímků Patriot, Příběh rytíře nebo Zkrocená hora, v níž ztvárnil jednu z hlavních rolí a byl za ní dokonce nominován na Oscara. Během natáčení silného příběhu o dvou homosexuálních kovbojích se seznámil s mladou herečkou Michelle Williams (možná jí znáte z Dawsonova světa jako Jen), která hrála jeho manželku Almu. Před rokem se však rozešli. Z jejich vztahu vzešla před dvěma lety dcerka Matilda Rose.

V létě se v kinech objeví další film ze znovunastartované batmanovské série s názvem Temný rytíř, kde Ledger ztvárnil padoucha Jokera. Jeho postava, která je tak Heathovou poslední, se však měla naplno rozvinout až v dalším díle. Jeho smrt se tak paradoxně asi dost pozitivně projeví na návštěvnosti a výdělcích Temného rytíře. A kromě toho měl tenhle velice nadějný, osmadvacetiletý herec našlápnuto i jinde. S Terry Gilliamem, s nímž už před pár lety pracoval na Bratrech Grimmech, natáčel ještě minulou sobotu v Londýně nový projekt The Imaginarium of Doctor Parnassus. Celé je to opravdu smutné a je to velká škoda **09

Související články

Diskuse k článku

Přispívání je povoleno pouze přihlášeným uživatelům...
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »
Jillen
17
Jillen | 29.01.2008 16:31:09
0
Sice zde opožděně, ale i tak ještě jednou s velkou lítostí konstatuji, že je ho vážně škoda, stával se z něj velký herec a velké projekty měl ještě před sebou.
C.I.S.I.
6
C.I.S.I. | 24.01.2008 17:45:09
0
byl to strasnej sympatak...
Ondřej
83
Ondřej | 23.01.2008 17:07:54
0
Tak tak, hodně smutná věc
Lichtenberg
12
Lichtenberg | 23.01.2008 16:23:31
0
Tak to je hodně smutná zpráva. Heath byl příjemnej herec, kterej navíc nebyl nějak mediálně propálenej nejrůznějšími skandály. Smrt takhle mladých lidí mě vždycky zdrtí.
Zobrazena strana 1 / 1 | příspěvky zobrazeny od nejnovejších a jako vlákna
« předchozínásledující »